skip to Main Content
ÎMBRĂCĂMINTE PENTRU BĂRBAȚI ȘI FEMEI
FASHION ROMANIA
Ce face un bărbat atrăgător

Ce face un bărbat atrăgător? Modă masculină de lux, cu o notă rustică, parfum acidulat & Co.

Ce face un bărbat atrăgător? Știm sigur că există câteva puncte care disting moda femeilor de înaltă calitate de moda bărbaților. Moda pentru bărbați nu este doar atractivă, ci și foarte funcțională. Durabilitatea și o croială confortabilă joacă, de asemenea, un rol important, la urma urmei.

Majoritatea băieților sunt absolut ciudați în aer liber și au o înclinație pentru aventură. Prin urmare, moda bărbătească bună combină câteva caracteristici excelente. Casele de modă de top știu acest lucru și dezvoltă în mod conștient modele cu aspect excelent și funcționalitate ridicată.

Nu este un secret!

Bărbații vor să fie frumoși! Industria cosmetică a recunoscut asta și lumea modei oricum recunoaște. Bărbații de astăzi sunt bine îngrijiți și știu să arate tineri și proaspeți cât mai mult timp posibil. Coafura, barba, totul trebuie să se potrivească. Când vine vorba de parfum, bărbații preferă un parfum acid, lemnos, care le subliniază farmecul masculin.

Iată ce face un bărbat cu adevărat atrăgător:

  • Îngrijire bună a pielii
  • Parfum potrivit
  • Barba bine îngrijită
  • Aspect încrezător în sine
  • Haina potrivită tipului

Totul depinde de hainele potrivite

Cei care își permit, revin la oferta de modă înaltă și beneficiază de o selecție excelentă de modele bărbătești selectate. Modelele au acel ceva cert și în același timp conving cu un confort excelent la purtare și o manoperă robustă.

Există acum numeroase branduri de modă dedicate exclusiv ținutelor bărbătești. Una dintre ele este Stone Island. Fondată în 1982 de Massimo Osti în Italia, compania și-a ales cu atenție numele.

Indestructibilitatea pietrei formează aici o simbioză cu libertatea întruchipată de insulă, reflectând astfel visele fiecărui om. Stone Island a câștigat o popularitate tot mai mare în România și Marea Britanie, mai ales în anii 1980.

La acea vreme, manopera robustă și calitatea excelentă a materialului i-au inspirat pe câțiva membri ai scenei huliganilor, care și-au dat o notă elitistă cu hainele de designer Burberry, Armani, Aquascutum și de asemenea, Stone Island. De atunci, acest brand a fost puternic asociat cu scena fotbalului britanic.

Moda bărbătească, țesături inovatoare și evoluții futuriste

Multe dintre modelele de astăzi sunt semnificativ diferite de ceea ce obișnuiau să poarte înainte domnii. Companiile de astăzi sunt cunoscute pentru spiritul lor inovator. Țesăturile noi, tehnicile speciale de vopsire și tratamentele de suprafață neconvenționale conferă articolelor de îmbrăcăminte, dau o notă cu totul specială.

Stone Island a fost cunoscută în întreaga lume în anii 80 pentru evoluțiile sale futuriste. Special pentru acest scop au fost create mașini speciale de producție. Multe dintre aceste dezvoltări au fost brevetate.

Printre noutăți s-au numărat, de exemplu, parka din țesătură de bumbac acoperită cu un strat subțire de cauciuc. Învelișul din cauciuc a făcut îmbrăcămintea impermeabilă.

Fibre de in au fost, de asemenea, folosite uneori. În plus, a apărut pe piață un nou tip de țesătură care și-a schimbat culoarea cu ajutorul căldurii ca urmare a unui tratament cu cuarț.

Producătorii din spatele mărcii au procesat și particule de sticlă în materialul exterior și au adăugat fire de oțel pe țesătură.

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website-ul nostru vă pune la dispoziție o întragă colecție de îmbrăcăminte pentru bărbați, creată de designeri renumiți pentru ca fiecare bărbat să arate cât mai bine. Fiecare articol din sortimentul nostru de îmbrăcăminte pentru bărbați a fost îngrijit și editat de experți de top în moda masculină.
Back To Top
Search