skip to Main Content
ÎMBRĂCĂMINTE PENTRU BĂRBAȚI ȘI FEMEI
FASHION ROMANIA

Termeni și Condiții, utilizarea licențelor, actul de renunțare, limitări. Materialele conținute de acest website sunt protejate de legi speciale.

1. Termeni și Condiții

Prin accesarea acestui site web, sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare, toate legile și reglementările aplicabile și sunteți de acord că sunteți responsabil pentru respectarea oricărei legi locale aplicabile.

Dacă nu sunteți de acord cu niciunul dintre acești termeni, vi se interzice utilizarea sau accesarea acestui website. De asemenea, nu vom aplica servicii de optimizare SEO, dacă termenii și condițiile nu sunt acceptate.

Materialele conținute de acest website sunt protejate de legea aplicabilă a drepturilor de autor și a mărcilor din UE.

Utilizarea licențelor

A. Permisiunea este acordată pentru a descărca temporar o copie a materialelor (informații sau software) pe site-ul Inspiredachievement.ro, al companiei SEO Services Plus, numai pentru vizualizare tranzitorie personală, non-comercială. Aceasta este acordarea unei licențe, nu a unui transfer de titlu și, în conformitate cu această licență, nu puteți:

  • modifica sau copia materialele
  • utiliza materialele pentru orice scop comercial sau pentru orice afișare publică (comercială sau non-comercială)
  • decompila sau inversa orice software conținut pe website-ul nostru
  • înlătura din materiale (imagini, text, video, plugin-uri) orice drepturi de autor sau alte notificări proprii
  • transfera materialele către o altă persoană

b. Această licență se încetează automat dacă încălcați oricare dintre aceste restricții și pot fi încetate de inspiredachievement.ro în orice moment. După încetarea vizualizării acestor materiale sau la încetarea acestei licențe, trebuie să distrugeți orice materiale descărcate în posesia dvs., fie în format electronic sau tipărit.

2. Actul de Renunțare

A. Materialele de pe website-ul inspiredachievement.ro, sunt furnizate „așa cum sunt afișate”. inspiredachievement.ro, nu oferă nicio garanție, exprimată sau implicită și prin prezenta, renunță și neagă toate celelalte garanții, inclusiv fără limitare, garanții implicite sau condiții de comerciabilitate, aptitudini pentru un anumit scop sau nerespectarea proprietății intelectuale sau alte încălcări ale drepturilor.

În plus, inspiredachievement.ro, nu garantează și nu face nicio reprezentare cu privire la acuratețea, rezultatele probabile sau fiabilitatea utilizării materialelor pe website sau în legătură cu alte materiale sau pe orice website-uri legate de acest site.

3. Limitări, daune, pierderi sau profit

În niciun caz, inspiredachievement.ro, sau furnizorii săi nu vor fi responsabili pentru daune (inclusiv, fără limitare, daune pentru pierderea de date sau profit, sau din cauza întreruperii afacerii), care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor de pe website-ul inspiredachievement.ro.

Chiar dacă inspiredachievement.ro sau un reprezentant autorizat a fost notificat oral sau în scris despre posibilitatea unei astfel de daune, noi nu suntem răspunzători. Deoarece unele jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite sau limitări ale răspunderii pentru daune cauzale sau incidentale, este posibil ca aceste limitări să nu se aplice pentru dvs.

4. Materialele și Documentațiile inspiredachievement.ro

Materialele care apar pe website-ul inspiredachievement.ro ar putea include erori tehnice, tipografice sau fotografice. Inspiredachievement nu garantează că niciunul dintre materialele de pe website nu are erori.

Inspiredachievement.ro poate efectua modificări ale materialelor conținute pe website în orice moment, fără o notificare prealabilă. Cu toate acestea, inspiredachievement.ro nu se angajează să actualizeze materialele.

5. Link-uri

Inspiredachievement.ro, nu a examinat toate website-urile legate prin link și nu este responsabil pentru conținutul unui astfel de site legat la noi. Includerea oricărui link nu implică aprobarea de către inspiredachievement.ro, a link-ului respectiv. Utilizarea oricărui astfel de site web legat de website-ul nostru este pe riscul utilizatorului.

6. Modificări ai Termenilor de utilizare

Administratorii pot revizui aceste condiții de utilizare pentru website în orice moment, fără o notificare prealabilă. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord să fiți legat de versiunea actuală a acestor Termeni și condiții de utilizare.

Nu oferim nicio rambursare atunci când au început lucrările pe website. Rambursarea poate fi solicitată dacă nu a fost efectuată nicio lucrare pentru client. Nu putem opri lucrarea la jumătatea drumului și nu putem oferi rambursări.

Website-ul nostru vă pune la dispoziție o întragă colecție de îmbrăcăminte pentru bărbați, creată de designeri renumiți pentru ca fiecare bărbat să arate cât mai bine. Fiecare articol din sortimentul nostru de îmbrăcăminte pentru bărbați a fost îngrijit și editat de experți de top în moda masculină.
Back To Top
Search